Du befinder dig her: Arbejde med indhold > Indholdspakker

Indholdspakker

I itslearning er det muligt at importere og eksportere komprimerede pakker i IMS-formatet i forbindelse med import af fag.

IMS Global Learning Consortium udvikler og er fortalere for brugen af åbne tekniske specifikationer for kompatibel læringsteknologi. Flere af IMS' specifikationer er blevet til verdensomspændende standarder til levering af læringsprodukter og -tjenester. itslearning følger IMS Content Package, IMS QTI og IMS Enterprise.

IMS Compliance Program forbedrer kompatibiliteten i den verdensomspændende implementering af IMS Specifications ved at opsætte realistiske mål for kompatibilitet og øge målene over tid, efterhånden som bedste fremgangsmåder og mere solide testfunktioner bliver tilgængelige. Programmet er underlagt IMS Compliance Program Policy.

itslearning understøtter:

Sådan gør du

ClosedImportere en indholdspakke
ClosedRedigere en indholdspakke
ClosedSlette en indholdspakke
ClosedEksportere en indholdspakke
ClosedAdministrere indholdspakketilladelser

n class="PrimaryCompanyName">itslearning.eu   Brug af hjælp